Verzenden & retourneren

VERZENDEN

Wij werken samen met onze logistieke dienstverlener: DPD/Exapaq.

Bestellingen(indien voorradig)  worden binnen  2 tot 5 dagen verzonden.

Ondanks onze beste inspanningen zijn vertragingen soms mogelijk (extra werk, slecht weer)

 

NIET THUIS

Als u niet thuis bent bij aflevering, wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Mist u ook deze aflevering, dan kunt u contact opnemen met de desbetreffende logistieke partner voor een nieuwe afleverdatum. In de meeste gevallen wordt er een brief achtergelaten door de bezorger.

 

FLATWONING

De chauffeur/bezorger is niet verplicht om in een flat tot aan de deur te leveren. Een chauffeur kan het wel doen maar kan nergens toe worden gedwongen. Onze logistieke partners leveren van deur-tot-deur en de deur van de portiek en/of gallerij is dan de deur welke wij hierbij bedoelen.

 

INSPECTIE VAN DE VERPAKKING

Op het ogenblik van de levering is de koper er toe gehouden een minutieuze inspectie te doen van de verpakking van de geleverde goederen en, indien deze gebreken of sporen van schokken zou vertonen, op de leveringsbon schriftelijk voorbehoud te doen betreffende de uitwendige sporen van schade alvorens deze te aanvaarden. De koper zal de verkoper hiervan eveneens schriftelijk of per e-mail ([email protected];l) op de hoogte moeten brengen.

 

LEVERING DOOR TRANSPORT BESCHADIGD

Als een product bij de levering beschadigd is gelieve ons het probleem binnen 24 uur per

e-mail ([email protected]) of telefonisch door te geven. Wij zullen dan zorgdragen voor vervanging van het product. Vermeld in alle gevallen het ordernummer.

Waarschuwing: Artikelen moeten VOOR de montage gecontroleerd worden. Indien er schade is gevonden tijdens de montage, kan het artikel niet worden gemonteerd.

Garantiecondities: Al onze producten zijn 2 jaar onder garantie. Gelieve het probleem zo snel mogelijk door te geven

 

ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.

Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien www.designmeubelsite.nl reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten.

 

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort.

 Alle annuleringen en retourneringen dienen aan www.designmeubelsite.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of telefonisch. Indien u per e-mail kenbaar wilt maken dan dient u hierbij in ieder geval de volgende gegevens in op te nemen:

 Naam, e-mail, telefoonnummer, order en of factuurnummer. Indien het gaat om een beschadigd product dan een beschrijving van de schade en wij vragen u om minimaal 3 duidelijke foto’s mee te sturen van het beschadigde onderdeel(en).

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen ook het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan www.designmeubelsite.nl heeft gedaan

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen terug gestort.

Modelformulier voor herroeping

Download deze modelformulier voor herroeping als platte tekst

 

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

 

  • Aan:  Nadat wij het formulier hebben ontvangen, sturen wij u een mail met de verzendinstructies en verzendadres. 
     

 

  • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroept/herroepen*

 

  • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

 

  • [Naam consumenten(en)]

 

  • [Adres consument(en)]

 

  • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
  • Graag ontvangen wij de Track & Trace gegevens zodat wij de zending kunnen volgen.

 

 


* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »