Betaalmethoden

Betaalmethoden


Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken zijn er verschillende betaal- en verzendmogelijkheden waar u tijdens het bestellen uit kunt kiezen. Op deze manier hopen wij voor iedereen een passende oplossing te bieden bij het maken van een bestelling.

De Rabo OmniKassa is een complete online kassa die alle belangrijke betaalmethoden uit binnen-en buitenland ondersteunt. Met de meest gebruikte en betrouwbare betaalmethoden in Nederland.


Elektronisch bankieren
Rabobank biedt de volgende elektronische bankier diensten aan:
iDEAL, de online betaalmiddel binnen Nederland


Creditcards
Rabobank ondersteunt de volgende credit card diensten:
Mastercard
Visa


Betaling via eenmalige incasso
Voor betalingen via een eenmalige incasso biedt de Rabobank de volgende optie aan:
direct debit (eenmalige incasso)


Betaling via acceptgiro
Voor betalingen met een acceptgiro biedt de Rabobank de volgende optie aan:
acceptgiro 

Betaling via V PAY
V PAY is het SEPA debitcard merk van Visa Europe. Met deze debitcard zijn consumenten in heel Europa in staat om veilig en eenvoudig zowel online als offline betalingen te doen. V PAY wordt door talrijke buitenlandse banken uitgegeven. Het is dan geïntegreerd in de lokale bestaande betaalkaartprogramma’s (pinpas) van de deelnemende banken. Zo zijn er in Duitsland al meer dan 10 miljoen V PAY-kaarten in omloop. Net als voor Maestro, de bekende debetkaart van MasterCard, geldt dat V PAY betalingen gegarandeerde betalingen zijn die de consument niet kan terugdraaien. Dit geeft u als ondernemer extra zekerheid en maakt het een ideale betaalmethode om aan uw klanten te bieden. 

Veiligheid is van groot belang bij het maken van uw keuze betreffende online betaalmethoden. V PAY maakt net als Visa gebruik van het veiligheidsprotocol Verified by Visa. Dit zorgt voor extra veiligheid bij betalingen met deze betaalwijze. 

V PAY

V PAY, de SEPA debetkaart van VISA Europe, wordt door veel Europese banken waaronder veel Duitse banken uitgegeven. Klanten met een V PAY debetkaart betalen u eenvoudig met V PAY, omdat daar het 16 cijferig kaartnummer al wordt vermeld op de pas. Het betaalproces van V PAY komt overeen met dat van de creditcards MasterCard en Visa.

Hoe werkt V PAY?

Nadat uw klant heeft gekozen voor V PAY, vult deze zijn kaartgegevens, 16-cijferig kaartnummer en vervaldatum (indien verplicht) in op de beveiligde betaalpagina van Rabo OmniKassa. Deze gegevens worden online geverifieerd op geldigheid en frauderisico.

Nadat uw klant de online betaling met PAY heeft goedgekeurd, belandt deze op de afrekenpagina van uw website. Hier wordt de betaling bevestigd en de transactie afgerond.

De kernmerken van V PAY

Betalingsrisico

Om de veiligheid van V PAY transacties op internet te verhogen, gebruikt Rabo OmniKassa de 3D secure controle: Verified by VISA. De kans op frauduleuze transacties is hierdoor veel kleiner. Deze controles bedoeld om het risico op terugbetaling zoveel mogelijk te beperken. Ook u kunt een aantal dingen doen om frauderisico’s bij V PAY transacties te beperken. De aanbevelingen vindt u in dit document en de gebruikshandleiding van de Rabo OmniKassa.

Geen gegarandeerde betalingsmethode

V PAY is geen gegarandeerd betaalmiddel. V PAY beschermt de kopers. Kopers mogen tot 120 dagen na betaling de creditcardbetaling terugdraaien. We noemen dit de chargeback periode. Een chargeback is mogelijk als de koper terechte klachten heeft over de verkochte goederen of diensten of wanneer de koper een andere geldige reden heeft.

De koper dient bij zijn bank of kaartuitgever een verzoek in voor chargeback. U wordt hierop gevraagd een bewijs van levering te overhandigen. Als dit bewijs afdoende is, wordt de chargeback niet uitgevoerd en worden u geen onderzoekskosten berekend. Als u in gebreke blijft, of het bewijs is onvoldoende bevonden door VISA, dan bent u verplicht de koper terug te betalen. De chargeback verwerken wij door een debitering aan te maken in de Rabo OmniKassa. De onderzoekskosten na een chargeback bedragen € 25,-.

Terugbetaling

U kunt ook zelf de terugbetaling van bijvoorbeeld retour ontvangen producten aanmaken in het Rabo OmniKassa dashboard. Deze wordt verrekend met uw bijschrijving van Rabo OmniKassa-betalingen 2 dagen na aanmaken. De koper ontvangt de terugbetaling volgens de afspraken die met haar bank of kaartuitgever gelden.

Geografisch bereik

V PAY wint aan populariteit in Duitsland, Italië, Spanje en Oostenrijk.

Voor meer informatie: www.V PAY.nl 
 

Betaling via Bancontact/MisterCash

Bancontact/Mister Cash is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. U heeft nauwelijks debiteurenrisico.

Hoe werkt Bancontact/MisterCash?

Uw klant plaatst op uw site een bestelling. Hierna wordt uw klant vanaf uw afrekenpagina doorgelinkt naar de online betaalsite van zijn bank. Nadat de klant de Bancontact/MisterCash betaalopdracht heeft goedgekeurd, wordt deze terugverwezen naar de afrekenpagina van uw website. Hier leest hij dat zijn betaling is bevestigd.

Intussen heeft u de bevestiging ontvangen dat de betaling is verricht. Een belangrijke voorwaarde voordat u tot levering overgaat.

De kenmerken van Bancontact/MisterCash

Betalingsrisico

Bancontact/MisterCash is onder andere ontwikkeld voor betalingen via internet. De bevestiging van de transactie wordt real-time gegeven. U weet dus direct dat uw klant heeft betaald.

Gebruiksvriendelijk

Het grote voordeel is dat uw klant de betaalgegevens niet zelf hoeft in te vullen. Dit voorkomt fouten en maakt Bancontact/MisterCash ook een veiligere methode.

Zekere betalingsmethode

Nadat u de betaling heeft ontvangen, kan de koper de betaling niet meer ongedaan maken. U loopt hier dus weinig risico.

Transactie

Het maximale transactiebedrag is afhankelijk van de bank die uw klant gebruikt.

Bereik

Bancontact/MisterCash is leider op de Belgische markt voor elektronische betalingen. Een grote groep Belgische koperen betaalt inmiddels met BC/MC. Voor meer informatie en een overzicht van alle banken die BC/MC als betalingsmethode aanbieden: www.bancontact.com

Voor alle overige vragen of informatie over uw Rabo OmniKassa kunt u het Support Team Rabo OmniKassa telefonisch bereiken op het nummer 030 - 712 21 17 op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur en op zondag van 8:00 tot 16:00 uur.

U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]

 

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

Creditcard/Visa


Bij Designmeubelsite.nl kunt u met uw MasterCard en VISA kaart betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurd.

Maestro

Wanneer uw pinpas het Maestro logo heeft, dan kunt u bij ons ook veilig en eenvoudig betalen met Maestro! U wordt dan niet doorgeleid naar de betaalmodule van uw bank; in plaats daarvan zal de transactie rechtstreeks worden afgehandeld door Mastercard, waaraan Maestro is gekoppeld. Uw bank zal de transactie echter wel moeten autoriseren. Daarom zult u uw rekeningnummer, pasnummer, de vervaldatum en een unieke code moeten invoeren. Deze wordt gegenereerd door uw bankpaslezer.

Bancontact / Mister

Bancontact / Mister Cash is de betaalmethode die het mogelijk maakt om in België direct online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken.

U betaalt binnen de beveiligde en vertrouwde bankomgeving van uw eigen bank met een unieke TAN (Transaction Auhorization Number). U kunt direct betalen en hoeft zich niet eerst te registreren of een account aan te maken. De beveiliging wordt per individuele bank geregeld.

Giropay

GiroPay is de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL. Giropay is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking en is speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen ontworpen.
Volg na het selecteren van deze betaalmethode eenvoudigweg de stappen op uw beeldscherm.
Er zijn geen kosten verbonden aan betalen met Giropay.

Overboeking/Vooruitbetalen

Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Designmeubelsite.nl. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houdt u wel rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Vermeld bij de betaling altijd het ordernummer uit de orderbevestiging. Zodra uw betaling is ontvangen wordt uw order direct verwerkt.

Onze rekeninginformatie:


Ten name van  Dekoray Interieurs

Bank: Rabobank te Deventer

Rekeningnr.: 160059739

IBAN: NL44Rabo0160059739

BIC: RABONL2U

Heeft u internetbankieren bij de Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Overweeg dan iDEAL, een eveneens gratis betaalmethode waarbij u óók betaalt via uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank.

 

Achteraf betalen (Allen voor Nederland)

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor Designmeubelsite.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Designmeubelsite.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 400,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 800,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Wat is DigiAccept?

DigiAccept is een digitale factuur per e-mail waarmee u met slechts enkele muisklikken kunt afrekenen via internetbankieren. Via de betaallink in de DigiAccept digitale factuur komt u via iDEAL in de beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank. Om te betalen hoeft u alleen nog maar de voorgecodeerde betaalkenmerken te checken en de betaling via de gebruikelijke wachtwoordcontroles te bevestigen. De DigiAccept geeft altijd de actuele betaalstatus aan.

Is betalen met een digitale factuur van DigiAccept veilig?

Ja, betalen via DigiAccept is veilig, want u rekent af via internetbankieren. Door te klikken op de betaallink in de DigiAccept, komt u via iDEAL in de beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank. Hier kunt u betalen zoals u gewend bent. iDEAL wordt ondersteund door ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank. Uiteraard is het uw eigen verantwoordelijkheid om te controleren of alle betaalkenmerken, zoals begunstigde en bedrag, kloppen.

Kan ik vanaf elke locatie afrekenen met DigiAccept?

Als u beschikt over e-mail, kunt u betalen vanaf iedere pc met een internetverbinding. Uiteraard heeft u wel uw paslezer voor internetbankieren nodig.

Kan ik de DigiAccept door iemand anders laten afrekenen?

Ja, dat kan. U kunt de digitale factuur van DigiAccept zelfs doorsturen naar het e-mailadres van degene die betaalt. U kunt beiden de betaalstatus volgen. Dubbel betalen is hiermee uitgesloten.

Klikklaar betaalgemak

Betalen met een digitale factuur van DigiAccept is eenvoudig. U rekent af via internetbankieren. Alle betaaldetails zijn al voor u ingevuld, zodat een simpele check volstaat om administratieve fouten uit te sluiten. En doet u de administratie samen met anderen? Dan hoeft u niet meer bang te zijn dat u dubbel betaalt. De DigiAccept geeft namelijk altijd de actuele betaalstatus aan.

Betalen met DigiAccept, snel en foutloos.

Ervaar het gemak van betalen met DigiAccept. Met deze digitale factuur in uw e-mailbox rondt u betalingen in slechts enkele muisklikken af. Snel én foutloos, want bedrag, rekeningnummer, betaalkenmerk en begunstigde zijn al voor u ingevuld.

Op tijd betalen

De DigiAccept geeft altijd de status van uw betaling weer. Opent u na het betalen opnieuw de digitale factuur van DigiAccept, dan ziet u bij de betaalstatus dat de transactie geslaagd is. Zo betaalt u nooit dubbel en altijd op tijd.


Hoe werkt AfterPay®?

Na ontvangst van uw bestelling, kunt u binnen 10 dagen door middel van een digitale acceptgiro of een automatische incasso betalen. Er kan alleen van deze betaaloptie gebruik worden gemaakt als:

  • kies AfterPay als betaalmethode;
  • u een bestelling plaatst als particulier;
  • het factuur- en bezorgadres in Nederland ligt (let op: geen postbus);
  • uw verzoek om te betalen via AfterPay® online door AfterPay B.V. geautoriseerd wordt.
  • Voor deze betaalmethode worden er 1,95 euro aan Service kosten AfterPay in rekening gebracht.

Als u kiest voor betaling achteraf per digitale acceptgiro of automatische incasso, worden de rechten ten aanzien van het voor uw aankopen verschuldigde bedrag door Designmeubelsite.nl overgedragen aan AfterPay B.V.

AfterPay B.V. behoudt zich het recht voor uw verzoek om betaling door gebruikmaking van AfterPay® te weigeren c.q. het verzochte bedrag naar beneden bij te stellen. U krijgt direct online te zien of uw verzoek wel of niet wordt goedgekeurd. Incidenteel worden ook achteraf nog orders afgekeurd, dit kan dan uiterlijk de dag na uw bestelling via email aan u bekend worden gemaakt door Designmeubelsite.nl .

Desgewenst ontvangt u schriftelijk bericht met opgave van redenen waarom AfterPay B.V. uw verzoek heeft geweigerd. U kunt ook na minimaal 2 uur na de afwijzing telefonisch contact opnemen met AfterPay B.V. Klantenservice: 0900 -  40 50 60 2 (15ct p/m). De betalingsvoorwaarden van AfterPay B.V. zijn van toepassing op betalingen met betaalservice AfterPay®. AfterPay B.V. voert een eigen privacybeleid zoals vervat in haar privacy statement. Heeft AfterPay B.V. uw verzoek geweigerd, dan hebt u nog de mogelijkheid om voor een andere manier van betalen te kiezen zoals door Shoemixx wordt aangeboden.

Wie is AfterPay®?

AfterPay B.V is een specialist in het bedenken en aanbieden van veilig en vertrouwde betaaloplossingen voor (online) retailers. Indien u gebruikt maakt van de achteraf betaalservice AfterPay®, kunt u betalen na ontvangst van de door u bestelde goederen. Hiervoor dient AfterPay® een kredietwaardigheidtoets uit te voeren. AfterPay B.V. controleert hierbij of u overige financiële verplichtingen hebt openstaan en maakt hierbij gebruik van de informatiesystemen van haar partners, zoals Lacent B.V. en Lacent Data Services B.V. Om die reden worden door u verstrekte relevante gegevens opgenomen in het relatiebestand van AfterPay B.V. Dit betreffen alleen die gegevens die noodzakelijk zijn voor de financiële afhandeling van geplaatste bestellingen en aangegane overeenkomsten.

U krijgt direct online te zien of uw verzoek wel of niet wordt goedgekeurd. Incidenteel worden ook achteraf nog orders afgekeurd, dit kan dan uiterlijk de dag na uw bestelling via email aan u bekend worden gemaakt via Shoemixx.

Alle relevante informatie die wordt vergaard tijdens de financiële afhandeling van uw aankoop worden door AfterPay B.V. in haar relatiebestand geregistreerd ter beperking van verdere financiële risico's voor AfterPay B.V. en haar opdrachtgevers.

AfterPay B.V. respecteert uw privacy en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Wij verwijzen hiervoor naar ons privacy statement.

Hebt u klachten of vragen over bovenstaande informatie dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van AfterPay B.V. via  020 7 230 270 of via [email protected] of via Postbus 434, 8440AK Heerenveen.

Vragen over AfterPay B.V.? http://www.afterpay.nl/page/consument

Adresgegevens Klantenservice AfterPay B.V.

Algemene informatie: 0900 - 40 50 60 2 (15ct p/m)

Adresgegevens:

AfterPay BV

T.a.v. Afdeling Klantenservice

Postbus 434

8440 AK HEERENVEEN

Carte Bleue (voor Frankrijk).


Met Carte Bleue kunnen Franse rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.

Sofortbanking

Sofortbanking is een eenvoudig te gebruiken rechtstreekse betalingsprocedure met de hoge veiligheidsstandaard van online banking en TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. U hoeft zich niet te registreren. Via het beveiligde betaalformulier dat niet toegankelijk is voor handelaren, legt sofortbanking geautomatiseerd en in real-time een overschrijving via de online bankrekening van u aan. Het aankoopbedrag wordt rechtstreeks overgemaakt naar de bankrekening van Designmeubelsite.nl. . Zodra uw betaling is ontvangen wordt uw order direct verwerkt.

 

Paypal


Betaal vanaf nu veilig al uw aankopen op Designmeubelsite.nl. Zonder dat u uw bankgegevens of creditcardnummer moet achterlaten. Uw gegevens zijn in uw PayPal-rekening net zo veilig als in een kluis.

PayPal biedt meer als het om de veiligheid van uw gegevens gaat. Als de goederen nooit bij u aankomen of niet aan de beschrijving voldoen, biedt de PayPal-aankoopbescherming in de meeste gevallen volledige dekking voor uw online aankopen.
Directe online betalingen met PayPal worden snel op de rekening van de verkoper bijgeschreven.  Zo heeft u uw aankopen nog sneller in huis.

Webwinkels, die PayPal accepteren als betaalmogelijkheid, tonen bij de betaalopties het PayPal-logo. In één oogopslag herkenbaar.

  1. Kies uw product en selecteer PayPal als online betaalwijze in het winkelmandje
  2. Log in op uw PayPal rekening
  3. Controleer de al ingevulde transactie gegevens zoals het verzend adres
  4. Klik op 'betalen'
  5. En klaar is uw online betaling! U ontvangt een bevestiging van de transactie per email

Zo betaalt u sneller dan met creditcard of een overschrijving. Ook in buitenlandse webwinkels kunt u met PayPal betalen als uw bankrekening gekoppeld is. Geen creditcard meer nodig. Nog nooit was online winkelen zo makkelijk en leuk.

Het goede nieuws is: online betalen met PayPal werkt altijd op dezelfde manier met een minimum aantal klikken. Let op in de webwinkels of u het PayPal-logo ziet als betaalmogelijkheid op productpagina's of in het winkelmandje.
Dan is het een kwestie van PayPal selecteren, inloggen, betalen en Klaar is Kees. Veilig online betalen doet u met PayPal!

Veilig betalen

Het bestelproces is voorzien van een uitgebreide SSL beveiliging . Dit betekent dat al uw betaal- en persoonsgegevens beveiligd en versleuteld worden verstuurd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw privacygevoelige gegevens!

SSL ( * Secure Sockets Layer)


Er zijn webpagina's die over een SSL-verbinding beschikken, deze sites zijn te herkennen aan een slotsymbooltje. Wil je zeker weten of er niets met jouw persoonsgegevens gebeurt? Controleer dan of je onderaan je scherm zo'n hangslotje of een sleuteltje ziet staan.
SSL is de industriële norm voor een beveiligingsprotocol waarmee persoonlijke gegevens of creditcardgegevens veilig via het Internet verstuurd kunnen worden en privacy gegarandeerd blijft. Dit kan omdat de persoonlijke gegevens gecodeerd naar de server van de website worden gestuurd. Standaard beginnen webpagina's waarvoor een SSL-verbinding moet worden gemaakt met https: in plaats van http:

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »