Disclaimer

De informatie (waaronder tekst, foto’s, beeld, video) op deze pagina's is eigendom van Designmeubelsite.nl. De productfoto’s op Designmeubelsite.nl zijn eigendom van de leveranciers. Designmeubelsite.nl gebruikt deze middels een niet overdraagbare licentie.

Het kopiëren van de informatie is niet toegestaan. De prijs- en andere informatie op deze pagina's kan zonder kennisgeving wijzigen. Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.

De foto’s van SLV Big White producten op deze website zijn eigendom van Output BV. Designmeubelsite.nl gebruikt deze middels een niet overdraagbare licentie. Downloaden of kopiëren vanaf deze website is dan ook niet toegestaan.

Indien misbruik geconstateerd wordt zal hiervan melding worden gedaan bij Output BV.

De pagina's op deze site zijn gemaakt om iedereen op een juiste wijze te informeren. Ondanks onze controles en omdat het internet een onveilig medium is, is het mogelijk dat er onjuiste informatie wordt verstrekt. Designmeubelsite.nl doet er alles aan om downloads virusvrij te houden. Desondanks adviseren wij om alle downloads van deze site te controleren met de meest actuele virusdetectie software.

Designmeubelsite.nl  kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de inhoud van deze site, maar voelt zich er wel verantwoordelijk voor. Meldingen van zaken waarvan u denkt dat ze onverenigbaar zijn met het Designmeubelsite.nl  beleid kunt u rapporteren aan [email protected]

Deze website richt zich tot Nederlandse en Belgische MKB en particulieren. De in deze site genoemde producten en diensten zijn afgestemd op de Nederlandse voorschriften. Op raadpleging van deze website en iedere aanbieding, aanvaarding of overeenkomst is de tekst van deze pagina van toepassing, alsmede de Algemene Voorwaarden van Designmeubelsite.nl en het Nederlands recht.

Bepaalde verwijzingen in deze website kunnen voeren naar informatiebronnen die door derden worden aangeboden en bijgehouden waarover Designmeubelsite.nl geen controle heeft. Designmeubelsite.nl draagt en aanvaardt dus ook geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie via die andere bronnen. Gebruikers leggen voor eigen rekening en risico verbinding met andere sites en verplichten zich dergelijke sites te gebruiken volgens de voorwaarden die aan het gebruik ervan zijn verbonden.

Vragen of opmerkingen met betrekking tot permissies en restricties kunnen gestuurd worden naar [email protected]

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »